Köszöntjük Vázsnok Község Internetes Oldalán!


Aktualitás

Az oldal böngészéséhez javasolt felbontás: 800x600
Napjaink
2016
Kultúrház felújítása

Január hónapban elkezdődött a kultúrház tatarozása.

         

         

         

         

         

         

         Húsvét

Húsvéti program keretében a gyerekeknek tojásfestéssel színezéssel tojás kereséssel színesítettük meg az ünnepet.

         

         

         

Majális

Kis falunkban 2016 évben is ünnepi májusfa állításra gyűlt össze a lelkes kis csapat. Polgármesterünk jóvoltából finom ebéd, és sütemény került az ünnepi asztalra. Jókedvű játék és beszélgetés után a falu férfi lakosai elindultak kiválasztani a falu májusfáját. A sudár fát a gyerekek segítségével feldíszítettük, majd a falu főterén lett felállítva.

         

         

         

         

         

         

         

Gyermeknap

2016. június 04-én tartottuk idén a Gyereknapot. Csodálatos időben, sokrétű programokkal kedveskedtünk a gyerekeknek. Az ebédet követően rendőrségi bemutató, kötélhúzás, arcfestés, vattacukrozás, íjászat, lovaglás és ügyességi játékok következtek. Ribizli bohóc zenés műsorát off-road és quad-os bemutató követte. A napot egy jóízű szalonnasütéssel zártuk.

         

         

         

         

         

         

         

         

Vázsnoki Elszármazottak találkozója

2016 július 24-én tartottuk a falu egyik legjelentősebb ünnepét a Vázsnokról elszármazottak éves találkozóját. Újra lehetőségük volt a kedves vendégeknek találkozni egymással, és a jelenlegi vázsnoki lakosokkal. Az emlékmű koszorúzása után az ünnepi műsort követően Rostás Jenő plébános ünnepi szentmisét tartott. Jókedvű beszélgetés közben egy jóízű vacsorát is elkölthettek a kedves vendégek.         


                   

                   

                   

                   

                   

Operett Est

2016.11. 19-én a Csorba Győző Könyvtárral közös szervezésben részesei lehettünk egy kíváló hangulatú operettgálának. Az előadáson fellépett Stubendek Katalin és Götz Attila, akik a Pécsi Nemzeti Színház művészei. Gyönyörű énekhangjuk, és kedves előadásmódjuk nagyon jó hangulatot varázsolt nekünk. Az estet jó hangulatú beszélgetés és az Önkormányzat jóvoltából egy kis uzsonna zárta.?         


                   

                   

Adventi készülődés

2016.11.26-án tartottuk meg a Faluházban a keatív adventi készülődésünket. A rendezvény keretében mindenkinek lehetősége nyílt adventi díszeket készíteni. A gyerekek a felnőtt kísérők felügyeletével nagyon ügyesen használták a fantáziájuka, és alkottak...Készültek adventi koszorúk, ajtódíszek, asztali díszek és még sok apróság.A "kreatívkodásban" elfáradt apróságok, és kísérőik lilahagymás zsíroskenyeret és meleg teát fogyaszthattak. Az elkészült műveket mindenki elvihette haza. Ezúton is köszönjük az Önkormányzat támogatását a rendezvényhez.         


                   

Mindenki Karácsonya

2016.12.22-én tartottuk meg a karácsonyi ünnepséget. A gyerekek ünnepi műsorát Ribizli bohóc fellépése követte. A bohóc mindig vidám műsora után a Baptista Szeretetszolgálat által küldött, és az önkormányzat által kiegészített csomagok lettek kiosztva. Az estét az Önkormányzat jóvoltából megvásárolt Fornetti és üdítő elfogyasztásával zártuk.         


                   

         

Látogatók: web counter